próg do finału.

Re: próg do finału.

Postby Peresek » 5 Mar 2010, o 16:34

Chciałbym przypomnieć, że tematem tutaj się "próg do finału", a nie analizowanie postawy Sativa ;p
Peresek

Postby sativ » 5 Mar 2010, o 16:51

Skoro mnie znasz- możesz mi to powiedzieć osobiście, zamiast pisać z anonima na forum. Pycha i brak skromności- skromność jest dobra, bo "nie wypada inaczej" i powinno się zawsze szukać cech negatywnych i błędów, zamiast skupiać się na pozytywach....- tego uczą w szkołach, w życiu, wszędzie.... Mi to nie pasuje, chce zawsze skupiać się na pozytywach i wierzyć w siebie w 200% ;) Mam bardzo luźne podejście do życia i świata, nie każdy to rozumie, nie każdemu to odpowiada-życie.

Dzięki za życzenia, zapewne bardzo szczere po zjeżdżaniu przez 3 posty ;) Niezależnie od tego czy mi się uda- czy nie- będzie fajnie ;)

Ten temat i tak już i tak dawno zmienił się w "whoaaa, są wyniki! " ;) Trochę offtopu nie zaskodzi, a dobrze sie dowiedzieć o tym jak ludzie odbierają moje posty- polecam więcej dystansu do mojej osoby i nie traktowanie wszystkiego poważnie ;)
Image
sativ
-# 3*
-# 3*

Postby Anulijkaa » 5 Mar 2010, o 18:44

Właśnie, powinno się na ludzi patrzeć w pozytywny sposób:). I cenić siebie. :) Co prawda mi się w tym roku nie udało, ale pozdrawiam wszystkich finalistów, postaram się dać czadu przez następne trzy lata:).
Anulijkaa

Postby Dan » 5 Mar 2010, o 19:17

superhero witamy na forum ;)

a co do szans na IChO to pewnie jeszcze będziecie mieszkać na obozie przygotowawczym w jednym pokoju :p
nie traktuj życia zbyt poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
Dan
-#Administrator
-#Administrator

Postby gość » 7 Mar 2010, o 13:34

Mam pytanie dotyczące zadania laboratoryjnego na 3 etapie. Czy mamy 5 godzin na zrobienie dwóch zadań czy z góry jest narzucone ile czasu jest na pierwsze, a ile na drugie?
gość

Postby Mich » 7 Mar 2010, o 13:50

Jest 5h na dwa zadania. Nie jest narzucone ile musisz robić które zadanie, byle zrobić 2 przez te 5h.
Mich

Postby gość » 7 Mar 2010, o 13:58

Dzięki
gość

Postby xyz » 8 Mar 2010, o 20:24

mnie tylko dziwi, że wszyscy z poznańskiego mieli na labie ponad 43,5pkt. szkoda, że miałem tylko 20..
xyz

Postby marheva » 8 Mar 2010, o 22:41

Po prostu Poznaniacy są zajebiści z laba :D xD

Zmieńmy adres forum na pojedz-nam-wszystkim.org albo psychoanaliza.pl :P

Bo tu widze że to kluczowe zajęcie jest :P
Ale może lepiej ja się nie wypowiadam dalej bo zaraz znowu na mnie padnie:D

Ale tak co do tematu - to próg był ostry.

Pytanie tylko jak będzie z organizacją finału ?:P

Pojawiły się jakieś informacje że mamy sami sobie kupić drożdżówki i porobić bułki czy jeszcze nie ?:P jakby co to ja mogę termos na herbatę zabrać :D

Powinni nam dać listę :
odczynniki które trzeba wziąć ze sobą na laba bo ze względów finansowych uczestnicy muszą sami się zaopatrzyć w odczynniki i sprzęt do analiz. Arkusze też musimy sobie skserować przed rozpoczęciem rozkrywek, bo nasz szanowny minister edukacji
(ogłaszam wszem i wobec iż to nie aluzja polityczna ani żaden pojazd wobec naszego rządu- nie chciałbym urazić odczuć i poglądów politycznych żadnych osób związanych z forum ani przypadkowych czytelników :rotfl: )
nie przewidział w budżecie środków na polskich olimpijczyków ... kabaret...
marheva

Previous

Return to 56. OCh